Αρχείο Δημοσιευμάτων

Ιανουάριος 2016

Επιμελητηριακά
1517

Δ.Ραψωματιώτης: " Ήλθε η ώρα το Επιμελητήριο να βάλει φρένο στο κλείσιμο των επιχειρήσεων" (βίντεο)

Είναι η ώρα του Επιμελητηρίου να παίξει αυτόν τον ρόλο της ουσιαστικής στήριξης των επιχειρήσεων, να κάνει τους επιχειρηματίες να το νοιώσουν πραγματικά σπίτι τους, να τους βοηθήσει να συνεργαστούν κα... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1654

Ραψωματιώτης - Λουζιώτης δυο υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας

O Παναγιώτης Λουζιώτης δήλωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος για την θέση του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, υπό την προϋπόθεση να παραμείνει ως έχει "Επιμελητήριο Κορινθίας" και όχι Πελοποννήσο... διαβάστε περισσότερα..

Επιμελητηριακά
1623

Δημήτρης Ραψωματιώτης: "Είναι η ώρα του Επιμελητηρίου να παίξει αυτόν τον ρόλο της ουσιαστικής στήριξης των επιχειρήσεων"

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης κατά την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου, στις 10 Ιανουαρίου 2016, δήλωσε στα τοπικά Μέσα Επικοινωνίας:" Βρισκόμαστε σε μια εποχή, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά, δύσκολη.... διαβάστε περισσότερα..

Κοινωνικά
1606

« ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ … »

Σε μία εποχή που όσοι αγωνίζονται, εργάζονται και προσπαθούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, είναι δακτυλοδεικτούμενοι, γιατί έχουν κάποιες εκκρεμότητες. Διαβάστε το δημοσίευμα  ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 4 από 4